ponudba

TISKARSKI LAKI WEILBURGER GRAPHICS

WEILBURGER  GRAFIK je proizvajalec premazov za grafično industrijo. (npr. disperzijski, UV ali laki svinčnike). Je več kot dobavitelj je  tesno povezan s strankami in njihovimi operativnimi procesi. Iščemo najboljše rešitve in podpiramo stranke v celotnem proizvodnem procesu. Najsi gre za visoko razvite standardne premaze ali premaze po meri – WEILBURGER ponuja izdelke, prilagojene zahtevam kupcev.

PREMAZI WELIBURGER COATINGS

Divizija COATING nudi rešitve za nanašanje premazov za številne izdelke, v skoraj v vseh panogah. Ne glede na to, ali gre za visoko razvite sisteme premazov ali po meri – WEILBURGER ponuja izdelke, prilagojene po meri kupca.      

REZERVNI DELI ZA TISKARSKE STROJE manroland

Na področju celotne bivše države »Jugoslavije« zastopamo podjetje STEUBER.

Steuber ima razvito zelo dobro mrežo z rezervnimi deli za manroland tiskarske stroje, več kot 1.000.000 različnih rezervnih delov je stalno na zalogi ter Vam jih posredujemo zelo hitro in ugodno.

Steuber ima razvit Webshop, kjer si kupci sami lahko ogledate in naročite rezervne dele (ob predhodni registraciji), ali pa Vam rezervne dele po enaki ceni kakor na Webshopu zagotovimo mi.

Tiskarski puder in bleščice

FSL Staubetchnik je proizvajalec pudra,  ki se uporablja pri standardnem ofsetnem tiskanju  s polami, da se prepreči lepljenje potiskanih pol.  Že leta 1950 je KSL Staubtechnik v sodelovanju s FOGRA na osnovi kalcijevega karbonata razvil prvi puder proti zlepljenju potiskanih tiskarskih pol na svetu. Danes nudimo pudre za vse vrste tiska. Glede na tiskarski stroj in papir lahko izbirate med številnimi različnimi pudri.

RJA Plastics GmbH je nemško podjetje v ameriški lasti, specializirano za šesterokotne bleščeše se delce. Bleščice se uporabljajo v številnih panogam, vključno s sitotiskom.

tiskarske barve COLORGRAF

V ponudbi imamo tudi tiskarske barve proizvajalca Colorgraf

Ponudba obsega, offset barve, UV barve, fluroscentne barve, zlate in srebrne barve, Pantone barve, različne vrste premazov…    

 

Lak plošče, podloge in krpe za čiščenje

KRUSE s.r.l., ki že 35 let deluje v grafični industriji, proizvaja in prodaja premazne plošče, tisk
podloge, krpe za pranje, kemikalije in dodatke za tiskarne.

REZERVNI DELI ZA sito tiskarske stroje svecia

Smo zastopnik za priznano nemško podjetje  Beurlein  SVECIA, ki z več kot  20 letnimi izkušnjami s  sito tiskarskimi stroji po vsem svetu servisira in trži nove in rabljene sito stroje

 Naše prednosti niso samo v naših zanesljivih partnerjih, temveč tudi v odlični storitvi za stranke.